Thursday, August 04, 2005

4. august 2005.a. 19.36. Frankfurti lennujaam.

Lufthansa kohta võib hea sõnaga mainida seda, et vähemalt joogiga nad ei koonerda - pidevalt jooksevad lennusaatjad edasi tagasi erinevate joogivitriinidega. Ja isegi söök oli soe ja enam-vähem söödav.
Maandusime - aeglustusrada tundus olevat samast ajajärgust nagu Saksa sõjavangide poolt ehitatud Peterburi maantee kõige hullem lõik (Pirita jõe ja Maardu vahel). Euroopa suuruselt teine lennuväli võiks siiski natuke korralikum olla. Passikontrollis võis tõdeda, et rõõm on olla eurooplane - üks hooletu pilk minu ID kaardi peale ja võibki juba edasi astuda.
Hotell on kohe lennujaama ja Ühendriikide sõjaväebaasi kõrval, kuid selle tulemusena linnast kaugel. Mitte, et seal linnas midagi väga vaadata oleks, kuid otsustame Andoga siiski pilgu peale heita, eriti kuivõrd hotellis niisama kuivada ka ei viitsi. Linna tuleb minna rongiga. Tagasi lennujaama ja püüame leida õiget kohta, kust väljuvad rongid linna poole. Kui lõpuks süsteemist aru saame, siis võib nentida, et selles peitub küll oma loogika, kuid intuitiivsusega see just ei hiilga. Teeme kesklinnale ringi peale, joome ühe kohustusliku õlle ja nendime, et on ikka suhteliselt mõttetu linn küll.

Tagasi hotelli ja tuttu.

No comments: