Saturday, August 06, 2005

6. august 2006.a. 11:27.

Päev algas paljulubavalt. Kui olime jõudnud oma partnerite kontorisse, siis selgus, et meie põhilised kontaktisikud Claes ja Abdullah on puhkusel. Kuid, no worries - Claesi asendab Karim. Sättisime end kontoris sisse, täiesti tööpäeva tunne on, kõik on asjalikud. Natuke imelik mõelda, et samal ajal on Euroopas sügav puhkepäev - nädalavahetus ikkagi. Siin on aga uue nädala esimene tööpäev.
Karim lubas tänaseks kokku leppida kohtumise kliendiga, et siis meie poolt ette võetavad tööd läbi arutada. Kuna Karim meile ühtegi täpset kellaaega ei öelnud, siis ennustas Ando, et see kohtumine ei pruugi sugugi mitte täna juhtuda. Rusikareegel pidi olema see, et kui öeldakse täpne kellaaeg, siis võib loota, et sellest peetakse kinni - nii umbes tunniajase hilinemisega. Ja kui kellaaega ei öelda, siis ei saa milleski kindel olla.
Umbes tund aega hiljem Karim teatabki, et kohtumine toimub hoopis homme hommikul. Kuid täna saame vähemalt minna ja ennast kliendi juures sisse sättida. Leppisime kokku, et läheme sinna koos Karimiga, kell 13.30. Eks me näe.

Lõunasöögile minek. See ei ole niisama, et lihtsalt lähed sööma. Esiteks võtad tänase lehe ja uurid palveaegu - palveajaks pannakse kõik poed ja muud teenindusasutused kinni, seega ei ole mõtet palveajal sööma minna. Ja kuna palveajad varieeruvad koos päikesetõusu ja -loojangu aja muutusega, siis tuleb üle kontrollida täpne aeg. Täna on näiteks lõunane palve kell 12.00, seega otsustasime sööma minna umbes 12.30, selleks ajaks peaks palve läbi olema küll.

No comments: