Wednesday, March 02, 2005

Filosoofia

IT Kolledzi teisel semestril on õppekavas ka filosoofia. Võtsin selle virtuaalsena, ei viitsi loengutes käia, ilmselt jääksin seal magama. Nüüd saan vähemalt loengut kuulates mingi mitte-mõttetööd-nõudva tegevusega tegeleda ja sellega und eemale peletada.
Kuna täna oli esimene virtuaalne test, siis olin sunnitud kõik viimase kuu aja loengud ära kuulama - kokku 6 tundi. Kuid test oli kokkuvõttes õnneks päris lihtne, eks homme hommikul paistab, mis tulemus on.

Peale 6 tunnist sissejuhatust filosoofia maailma lugesin veel viimast sissekannet Sepa Tuulelohelennus, kus ta viitas väga vahvale hr. Düsfunktsionaalse blögile - filosoofia teemale meeldiv jätk.

...

kolm ja pool tundi hiljem ja olen suutnud hr. Düsfunktsionaalse blögi algusest lõpuni läbi lugeda. Väärt kraam, ei ole midagi öelda... Ühiskonnakriitikast deprekani, vahepeale ka mõni lõbusam looke :-)
Ainult kriitika oli ehk natuke liiga anarhistlikult üheülbaline, konstruktiivsusest jäi puudu. Kuid eks kogu tema blög on päris pessimistlikult häälestatud, seega läheb üldise stiiliga kokku! :-)

No comments: